onsdag 9 mars 2011

Vårfint?!

Det har kommit fram lite gröna buskar i vår trädgård nu efter snön. Ville känna våren inne också så har fixat lite här hemma. Gröna växter gör mig glad!!
Något som också gör mig glad är HELENA EKHOLM!!! VM GULD!!! Just i denna skrivstund går sista konkurrenten i mål och det är klart!! Härligt!!

Elsa och jag har tagit en promenad så klart i förmiddags. Vi har en runda här i Vassmolösa som är perfekt att gå. Tar ca 1 timme och det är fin natur! Njöt av solen trots att det var lite blåsigt!

Nu sover lillfisen igen efter lite övertalning från hennes mor. Är man trött och gnällig har vi som regel här hemma att då sover man =) Men annars är hon en riktigt spillevink som gillar att göra sig till framför kameran. haha.. Liknar sin mamma i många anseenden :)

Prästen har ÄNTLIGEN ringt i dag. Vi har väntat och väntat på att prällen ska höra av sig inför söndag. Så man kan lungt säga att han är ute i sista sekund. I morgon kväll skulle han i alla fall dyka upp på Tingshusvägen. Hoppas att han kommer i håg =)

Dagens rätt blir nog ingen ny tyävrr i dag. Nicklas stänger på salongen så han är inte hemma förrän 19.30 cirka. Så det blir nog en falukorvslåda. Snabbt och enkelt!! Och gott!! :)

Lill-lördag i dag. Ni som är unga och pigga kan ju ut och svänga era lurviga. Vi gamla och trötta gör som alla andra kvällar, sitter framför tvn och glor=)

Hej svejs vänner!!!

2 kommentarer:

  1. ung som jag är ska jag ut ikväll :)!
    Hälsa Nicklas och pussa Elsa

    SvaraRadera
  2. haha!!! ja det kan jag tänka mig!!! Du får utnyttja näheten till stan nu oxå:) Elsa pussar tillbaka!!!

    SvaraRadera