måndag 7 mars 2011

Stora tjejen :)

Har varit på BHV i dag med vår stora tjej. Vägde 6115 gram och 61 cm lång. Nu är hon över 6 kg strecket!! Linda fick verkligen se hur mycket kräk Elsa kan kräkas på kort tid. Vi var där i ca 30 min och det kom konstant ut grejer hur hennes mun. Men så kan det vara tydligen. Vi hoppas på att det blir bättre nu när vi börjar med fast föda ( banangröten, mums). Vi pratade också om att Elsa tykänns så. Det märktes också under denna lilla stund vi var där. Men det är bara att vänta ut det. Finns inget att göra och enligt Linda är det bra för då har Elsa ett väldigt bra band till sina föräldrar.. YES!! Men hjälper inte direkt när man vill ha barnvakt:(

Har provat ett nytt fotoprogram ( Tack Lisa för tipset). Så här har jag fixat och trixat med skruttan. Ett litet collage av sötnosen :)

I dag har vi annars inga planer. Blir häng i Vassmolösa (det är ju där vi ( Elsa) trivs bäst) sedan blir det nog en promenad framåt 2 tiden när lillfisen ska sova igen. På tal om sovning, hon sover oerhört mycket mindre på dagtid nu förtiden. I går fick hon bara ihop 2,5 timme på dagen, men sen slocknade hon redan vid 8 på kvällen, åt vid 2 och sov till 7.30. Helt ok måste jag säga.. haha.. Underbar sovtjej vi har!!!

Nähä dags att göra lite nytta kanske, kaffepausen är slut=)
Tjing tjing vänner!!!

2 kommentarer:

 1. Hallå! Härligt att det är fint väder hemma med! Vad fint du får till med med bilderna! Hur gör du det? Ebba hälsar till Elsa! :) KRAMAR!

  SvaraRadera
 2. Ja, äntligen har solen kommit. Nu ska gravidkilona bort med hjälp av lååånga promenader.. haha..
  Jag har laddat ner ett program som heter picasa. Där kan du göra lite smått och gott med bilderna. superkul!!=)
  Elsa hälsar tillbaka till Ebba och längtar tills fikorna!!
  Kram på er!!

  SvaraRadera