torsdag 31 mars 2011

Ska man vara fin får man lida pin :)

Min snälla sambo försöker göra mig lite snyggare än vad jag är =) Ser inte klok ut under själva behandlingen, men förhoppningsvis blir slutreslutatet bättre. Mörkare ögonfransar och ögonbryn är tanken...


Torsdagen har annars varit kanon. Åkte till Trekanten i förmiddags. Där hängde vi ett bra tag, käkade lunch och lekte. Vi fick en hel kartong med oss hem med massa fina kläder som Elsa har fått ärva av Agnes och Ebbe. Allt från stl 62 till 104. Fina jackor, skor, nya regnställ, klänningar och mycket annat!! TACK så mycket! Vi begav oss in till staden sedan. Besökte Jennie på Eleraff där det finns hur mycket fint som helst.. VILL HA!!!! Nicklas kom hem strax efter halv åtta. Och så här glad blir världens sötaste tjej när hon får mysa med sin pappa =) Älskar dessa två!!!!

Nu sover skruttis. Funkar verkligen kanon att lägga henne själv i sängen. Ibland behöver hon en lite puff eller två i rumpan för att somna. Men inget gnäll, hon ligger bara och snacka lite. Härligt! Elsa och jag längtar till imorgon då vi ska till Maria och Isabella på fika =) Mia och Ebba kommer också. Alltid lika kul att träffas!! God natt på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar