torsdag 10 mars 2011

Välkomna till kräkland!

Ja, man kunde nästan hoppats på att vi hade någon form av magsjuka men icke. Vi har konstant kräk här hemma. Elsa kräks såååå oerhört mycket nu förtiden så jag blir så trött. I går var värsta dagen. det gick inte en minut förrän det kom ut något ur hennes lilla mun. VARFÖR har just hon fått en glapp magmun???????
Så i dag insåg jag att här ska operation KRÄK sättas igång. Bara äta precis innan hon ska sova är mitt mål för då får hon oftast behålla maten. ALLTID rapas efter halva flaskan också!! Och faktiskt har det funkar rätt bra i dag ( jag vet, än är inte dagen över). Har bara kommit några enstaka slemmtrådar!!! Tvätthögen i detta hem kan lova är inte att leka med heller. Hennes kläder, våra kläder plus typ 1000 handdukar per dag skapar lätt en lite hög !

Nog om detta, behövde bara prata av mig en aning =)
I eftermiddag kommer Elsas farmor!! Trevligt med lite fikabesök!!!!

Till kvällen kommer prällen också:) Roligt med lite kyrkligt i Vassmolösa!!! haha..

Kram på er alla läsare!!!

3 kommentarer:

 1. Usch då! Stackare!!! :(
  Kramar från oss!!!!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är trist!! har du lust att byta ett par timmar. jag och Nellie skulle kunna ha superkul och en kräkfri dag tillsammans.. haha..!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Haha.. men om jag tar en kräkdag tar du en natt med lite mindre sömn än du är van vid natt? ;)Jag tror att elsa och Nellie skulle uppskatta lite variation!

  SvaraRadera