måndag 6 februari 2012

Ser stjärnor...

Oj vilken måndag... Jobb jobb jobb.. Utvecklingssamtalen är i full gång så det blir sena kvällar för min del de dagar Nicklas är ledig. Det blir lite tid tillsammans som familj men vi försöker pussla ihop så Elsa får mer tid med den ena eller den andra föräldern och så lite tid på dagis som möjligt.
 I dag kom jag hem och möttes av stjärnor i hallen. Den nya mattan beställd från Ellos hade kommit. Mannen hade hämtat ut paketet så nu är det lite nyheter var stans i huset=) Ellos har mycket fina saker så in och kikar på deras sida vänner. Guldkorn kan man hittar överallt!!!


Blev ingen pappelina matta just nu. Men jag gillar denna "kopia" från Ellos!


Vår lilla klätterapa här hemma ska klättra på precis allt. Stolar flyttas runt för att komma åt på de ställen man inte når. Full fart med andra ord. Kan inte förstå att man klaga då hon låg under sitt babygym och gnällde lite =)

Go´kväll alla läsare! 

4 kommentarer:

 1. Nämen, är det en liten värld man lever i eller vaddå;-) Så festligt, dig har Tyra talat sig varm om=)
  Tyra började ju där i höstas hos AnnMari och hon trivs så fantastiskt bra i skolan och här!!! Ja, hela familjen gör ju det=) Vi flyttade från stan och det har vi inte ångrat en sekund!
  Lycka till med alla samtal och hoppas att du känner dig bättre nu!
  Kram Anna
  Ps: Jättefin matta! Och en så söt liten tjej ni har:-)

  SvaraRadera
 2. Hej! Kom i kontakt med din blogg genom min vän Anna som har bloggen Ekenäsliv. Jätte gullig blogg du har och urgullig tjeja :). När jag tittade lite nämre och såg bilden på din familj så ser jag att din sambo är Nicklas, jag och Nicklas har tävlat i bugg för många år sen :). Stötte på han och er fina tjej för ett litet tag sen. Ha det toppen kram Annelie

  SvaraRadera
 3. Anna: Ja visst är världen liten=) Roligt att Tyra pratat om mig. Jag är ju lärare i 1:an så vi har vissa lektioner tillsammans med förskoleklassen!! Jag mår bättre som tur är, skönt nu när samtalen löser av varandra.
  Härligt att ni också trivs här på landet!

  Annelie: Säger samma sak till dig. Konstigt vad världen är liten. Jätteroligt att du har hittat hit. Du är varmt välkommen och jag hoppas du kikar in fler gånger!
  Nicklas hälsar till dig!

  Kram på er!!!

  SvaraRadera
 4. Tack! Å ja det är den :). Klart jag tittar in igen. Du får gärna titta in på min oxå. Har precis börjat blogga så jag är inte så rutinerad än. Du får hälsa tillbaka :). Kram

  SvaraRadera