söndag 26 februari 2012

Det ligger i luften..

Våren alltså!! Sista dagen på sportlov har varit en alldeles utmärkt dag! Bara genom att få sovmorgon gör att dagen började väldigt bra. Att mannen i mitt liv hade bakat bröd på morgonen till frukost gjorde ju inte alls det hela sämre!!!


Vi har haft en riktig städdag annars i dag! Altanen har fått mycket uppmärksamhet och den börja äntligen blir vårfin! Det fick bli årets första fika på den i alla fall. Mamma & pappa blev hitbjudna på nybakad äppelpaj! Mys såklart och solen värmde gott =) 
Morfar & Elsa har alltid kul tillsammans!!!

Eftermiddagen avslutades för min del på ME and I-party hos Emma inne i stan. Det var Tilda som bjöd med mig till hennes jobbakompis! Elsa är nu en tunika rikare =)

Ett härlig sportlov är nu slut och jobbdag igen imorgon! 

KRAM PÅ ER ALLA UNDERBARA LÄSARE!

3 kommentarer:

 1. Va härligt med vårfint! Snart dags att ta tag i det här oxå. Hade väl varit perfekt en härlig dag som denna, men jag har börjat måla lilltjejens rum idag. Duktig han är som bakar bröd :). Du får ha en bra jobbarvecka. Kram

  SvaraRadera
 2. Åh så fint ni har det på er altan!! Imorgon kommer en kalaspingla till skolan;)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket! Altanen är verkligen underbar att vara på nu på våren! Hörde att Tyra blev sjuk imorse :( Hoppas hon piggar på sig snabbt!

  KRAM PÅ ER!

  SvaraRadera