torsdag 2 februari 2012

Bjuder in våren..

Här på Tingshusvägen finns det fortfarande en liten sjukling! Hon är dunderförkyld och hade lite feber i morse igen. Men imorgon åker jag till jobbet och snälla snälla Eva (farmor) få ta hand om Elsa i morgon! Jag behövde gå ner och handla i dag i alla fall så skruttan fick följa med. Det är ljuvligt väder ute. Solen skiner och det så väldigt kallt, men en sån där skön kyla. På nyheterna varnar de för storm. Men det är väl lugnet före stormen just nu. Till min stora lycka hade de tulpaner nere på vår lanthandel. Så två buketter fick följa med hem. Så även nya Drömhem & trädgård. 


Elsa sover och jag passar på att smaka på gårdagens fikarester och läser en härlig tidning!


Underbara underbara tulpaner!!!

Jag hoppas verkligen att Elsa vilar upp sig nu till helgen. Vore ju väldigt trist att bara sitta inne med en febrig tjej när helgen kan erbjuda så mycket annat roligt! Men dessa två vab-dagar har jag njutit av med min numera stora tjej. Nästa vecka blir det dagis på riktigt =)

Kram till er alla!

2 kommentarer:

  1. Hej ! Ja, jag hoppas verkligen att snuttan kryar på sej över helgen. Men jag kommer så gärna och hänger med henne i morgon. Längtar redan! <3 Farmor/svärmor/mamma<3

    SvaraRadera
  2. Och hon hänger nog gärna med dig!!! Syns imorgon eftermiddag! Du får ringa mobilen om det är något! Kram

    SvaraRadera