onsdag 22 februari 2012

Pysseldag...

Detta sportlov har inte börjat bra. I går kände både N och jag att det inte stod rätt till i våra magar. Hade magont hela dagen men inget mer. För mig stannande det vid det. Men mannen i huset mår betydligt sämre i dag :( Stackars han! Så vi fick helt enkelt ställa in våra planer i dag med, Elsa och jag. Så hela förmiddagen medan N har legat i sängen och sovit har vi haft pysseldag. Elsas favoriter - Tuschpennorna har vi haft nere och målat med. Hon är så duktig på att måla och att sätta på locket igen. Det är lite det som är det roligaste med just tuschpennor, att man kan ta av och på locket! Ett riktigt konstverk tror jag minsann att det blir =)


Vi har även haft framme leran till Elsas förtjusning! Jag är egentligen ingen sån där mamma som gillar att ta fram lera och målafärger, bara för att jag vet att det blir så kladdigt och så mycket att städa efter. Men idag gjordes ett undantag. Och medan skruttungen satt och lekte med leran så hann jag både lägga i en tvätt och dammsuga! Perfekt helt enkelt! 


Koncentrationen är på topp!

I dag skulle annars jag och Elsa åkt till Torsås för lek och lunch med fina vännerna. Men icke då. Ny dejt är inplanerad på fredag så då håller vi alla tummarna att det ska gå vägen. Ingen mer sjuka på detta sportlovet tack!

Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Sötaste tjejjan. <3
  Hoppas ni är pigga tills imorgon så inte våra planer blir inställda.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Va tråkigt att ni är sjuka. Min lilla tös har vattkoppor, så våra planer blev oxå inställda. Hoppas ni mår bättre snart! Kram

  SvaraRadera
 3. Fy, så tråkigt med inställda planer och sjukdommar.
  Hoppas du och Elsa klarar er. Hälsa Nicke så gott att han ska krya på sej. Längtar att få träffa er snart.Puss till sötaste Elsa oxå. Kram Eva

  SvaraRadera