onsdag 15 februari 2012

En bra onsdag helt enkelt!

En onsdag som jag längtat efter ett bra tag. Bestämd lekdejt med fina vännerna gör att denna onsdag helt enkelt blev sådär super! Som vanligt så gick våra munnar i ett om allt mellan himmel och jord. Mestadels handlade det om familjelivet med stort utropstecken! Det är mycket pusslande och många grejer som ska falla på plats för att livet ska kännas enkelt och härligt. Det gäller att inte ge upp och att ta till vara på varandra och skaffa "vuxentid" lite då och då!!! Vi är väldigt kloka när vi pratar med varandra, men det är inte lika lätt att förverkliga =) 


Fikat bestod av Dumble-cupcakes och sirapskakor!


Tjejer som gör saker som man inte får!
Isabella tänder och släcker lampan, Elsa försöker öppna fönstret och Ebba står förmodligen och heja på =) BUSUNGAR! 

Helgen börjar närma sig med stormsteg och jag känner att sjukan börja försvinna rejält! Ett stort MÅSTE eftersom helgen erbjuder utgång med ett gäng mammor som definitivt är ute alldeles för sällan=)

Stor kram till er fina läsare! 

6 kommentarer:

 1. Härligt med trevligt besök! Jag får oxå mamma besök i morgon. Dock bara en, men ska bli trevligt :). Kram

  SvaraRadera
 2. Hej. Tycker du har en helt underbar blogg, stor eloge till dig! Om du kan så hade receptet på dessa delikata Dumblecupcakes varit kul om du kunde lägga ut.
  MVH Jenny

  SvaraRadera
 3. Ja, ladda nu ordentligt systra mi, för på Lördag är det All in som gäller. =)
  Pussa min älsklings Elsa. Fast det kan jag ju göra själv ikväll förresten. PUSS

  SvaraRadera
 4. Söta tjejer! Walter hade haft det tufft med att bestämma vem han skulle pussa först;) Den eviga balansgången mellan familjeliv och vuxentid=) Det ljuvligaste man har sätts alltid i centrum men till vilket pris! Det kan vi tala om i evigheter men att sen sätta in det till det verkliga livet är så mycket svårare! Många kramar till er alla!

  SvaraRadera
 5. Hej Jenny!
  Vad roligt att du uppskattar min blogg! Välkommen hit! Nu finns receptet så hoppas det smakar när du ska baka nästa gång=)

  Katrin: Visst är det ett evigt vägande om vad som är bäst för hela familjen och för en själv! Vi får ta ett rejält snack nästa gång vi ses vännen!!! Vi saknade Walter och dig igår!!

  KRAM PÅ ER ALLA!!!

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Ja busungarna ser lite skyldiga ut, ha, ha...
  Vill önska dej en kul kväll med tjejerna. Kram Eva

  SvaraRadera