fredag 17 februari 2012

Ljuva ledighet..

Åh vad underbart det är att sluta jobbet en fredag och veta att hela nästa vecka har jag SPORTLOV! Ska bli så skönt att bara ta dagen som den kommer i ett par dagar! Det kommer helt klart bli en hel del utelek om vädret håller i sig! I dag är det ju superhärligt väder så när Elsa och jag kom hem från jobb och dagis så blev det lek ute. Vi tog först en snabb mellis på altanen där det faktiskt var riktigt varmt i dag! Få helt klart bli en storstädning där ute snart så vi kan börja nyttja våra sittplatsen istället för att inte försöka trampa på skräp eller kartonger. Vet inte om det bara är vi, men på något märkligt vis så har det där man inte orka gå ut med till förrådet samlats på altanen... Men nu ska det bli ändring=)En banan fick det bli till mellis så vi orkar leka och busa ett tag i snön!


Elsa rider på sin snöhäst =)

Har varit nere på Lanthandeln för att inhandla kvällens middag. Fredagsstädningen är i full gång också så det är bara till att fortsätta =)

Trevlig fredagskväll på er underbara läsare! 
KRAM

4 kommentarer:

 1. Underbara unge! Vilken fin snöhäst.. har du gjort den kära syster???

  Det låter så romantiskt (och roligt) när du säger Lanthandel. Man tänker sig en liten röd stuga med en rultig tant bakom bänken. Ja, för på en lanthandel finns det mer en bänk med en gammal kassaapparat på än en vanlig kassa. Sen när man vet att det är Allans Livs du skriver om, ja, då ler jag lite.. =)
  Puss älskade du så syns vi imorgon!!

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig så väl, vår altan ser ut som ett skrotupplag... ;) trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Så mysigt ni har det! :). Jo jag känner igen det där. Det är väldigt lätt att både det ena och andra hamnar där. Särskilt denna årstiden. Men nu när solen kommer fram och det inte är så kallt så är det ju jätte härligt att kunna sitta på sin altan. Kram

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra att det finns fler som oss:)

  Ullis, jag vet att allans inte är så exklusiv som en lanthandel låter som men det står ändå lanthandel på skylten:)

  Kram på er och ha en mysig fredag nu!

  SvaraRadera