söndag 10 april 2011

The living room!!!

I dag har familjen på Tingshusvägen legat i=) Storstädning på hela nedervåningen. Så nu är vi inflyttade i vardagsrummet igen. Vi tycker det blev kanonbra. Lite tid och lite pengar och det blev ett helt nytt rum. Alla väggar är vita förutom vår randiga fondtapet. Bordet är vitmålat och såklart farmors fårtavla är på plats. Lite nya lampor också=) Har gardinerna kvar till det ena fönstret men sen är det fix och färdigt!!! Så jag bjuder på ett gäng bilder på förvandlingen.. Håll till godo!



Har hunnit med lite påskpynt också. Vita enkla fjädrar i mitt påskris fick det det bli. Har även donat på altanen, vi har satt dit våra gamla köksmöbler som vi hade i Elverslösa. Blev helt okej. Får vara så tills vi vet vad vi ska ha för andra möbler. Lägger upp bilder på det en annan dag. Orkar inte röra röven från soffan=) Maten är på gång också. Potatisgratäng och helgrillad fläskfilé. Vad tror ni om det?? Jag längtar i alla fall, för det luktar ljuvligt just nu i hela huset!!



Så här mysigt hade hela familjen det en stund i går.


Hoppas er söndag har varit bra vänner!! Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Hej där!!!Det blir ju jättefint. Ni är så duktiga med att göra saker för en liten peng......ni har ju fantasin o känslan oxå.Kram o ha en skön kväll.

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev!!:-)kramar tilda

    SvaraRadera
  3. Åh vad fint det blev!!! Ni har så bra stil!!! I LIKE! Precis så jag hade velat ha det om vi hade köpt ett gammalt hus. Gillar fårtavlan! Så stor hon börjar bli Elsa. SÖTNOS!!! Kram Lisa och Olivia

    SvaraRadera
  4. Jättefint! Ni är så duktiga. Sista bilden på er alla tre Gillade jag skarpt. Kram Eva

    SvaraRadera
  5. Kanonfint systra mi! Kommer och njuter lite snart, både av rummet och Elsa.. =)

    SvaraRadera
  6. Tack så mycket!! Ja, vi är nöjda :) Men det är såååå mycket man vill göra på en och samma gång!! Kram till er allihop!

    SvaraRadera