lördag 16 april 2011

Kom och gung gung gunga!!!

Vår lilla fis har i dag gjort något hon aldrig gjort förr. Nämligen GUNGAT!! Morfar hängde upp den och Elsa fick sig ett premiärgung i det fina vädret!! Hon tyckte det var häftigt tror jag, fast hon var lite fundersam också :)
Gungtjejen :)


Denna lördagen har vi annars mest varit överallt! Elsa och jag tog en sväng ner till Bergkvara på förmiddagen. Nicklas jobbade så vi ville inte vara hemma själva!! Där fick vi våfflor och kusinerna kom också så det blev riktigt barnkalas hos mormor och morfar =)


När Nicke Picke kom hem åkte vi till hans storebror Jonas för att kolla in stugbygget. Deras hus brann ner i vintras. Så nu håller de på att renovera en stuga som stod på deras tomt. De ska bo där tills deras hus är uppbyggt igen!! De hade kommit en bra bit på väg. Men både Jonas och Sara är oerhört duktiga och flitiga =) Sedan bar det av till Ljungbyholm för att hälsa på farmor och farfar!! Vi fick såklart middag där ikväll!!! Och Elsa busade massor med farfar och farmor!!


Lillfisens sömn har det verkligen varit si sådär med i dag. Tror hon kanske ha lyckats få ihop 1 timme max på hela dagen. Men nu sussar hon sött i sin säng!!!


Vi inväntar favoritprogrammet The Kennedys och myser i soffan!!


Ha en härlig lördag alla läsare!!! Hej svejs!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar