söndag 24 april 2011

Agnes 6 år!!!


Fina fina Agnes!!

Har varit på kalas i Trekanten hos 6 års tjejen Agnes i eftermiddag!! Många fina presenter fick hon så klart! Av familjen Eriksson/Gunnarsson fick hon en ny skolväska och fina pennor. Hon börjar ju förskoleklassen till hösten!!! Tack så mycket goda tårtor och korvgrillningen till kvällen!!! Blev en fotbollsmatch som Jocke och jag vann mot Ullis och Nicklas!!! Det är ju ganska solklart vem som har bolltalang i familjen.. hahah..Elsa ute och spatsera i trädgården!!!


Hela dagen har verkligen tillbringats i solen. Förmiddagen började vi med en långpromenad genom Vassmolösa. Nicklas har klipp gräset och sedan åkte vi ju till Trekanten för att fika och äta ute i det fina vädret!!! Vilken härlig dag!!!


Trevlig kväll på er alla läsare!!! Tjing tjing!!

2 kommentarer:

 1. Tack för igår syster!
  Agnes var för härlig på kvällen. Jag frågade: Vilken present var bäst då? Hon sa: Väskan från Tessan o Nicklas, den ser precis ut som i mina drömmar...
  Haha, underbar ju!

  Puss

  SvaraRadera
 2. hihi... ja hon är för härlig!! Men det är ju fantastiskt att vi kunde hitta precis en sån som i hennes drömmar lixom!!! Snacka om en tankeläsande moster hon har=)

  Tack själv för god fika och mat!!! Lycka till i dag på barnkalaset!!
  Puss

  SvaraRadera