onsdag 20 april 2011

Utflykt till Ölandet!!

Godmorgon alla läsare!!! Här har natten varit kanon! Elsa vaknar som vanligt bara 1 gång per natt och i natt tog Nicklas matningen så jag har fått sova HELA natten!! Elsa slog upp sina blå/gröna ögon vid 7.30. Ja, hennes ögon börjar skifta färg nu. Är gröna i mitten och blå runt om!! Så en lite grönögd tjej blir det precis som mor och far!!!!

I eftermiddag ska vi till Öland och hälsa på min jobbakompis Diana som fick sitt andra barn, en liten tjej, för ca 2 månader sin, Lisen! Innan dess tänkte Elsa och jag passa på att hälsa på pappa Nicklas på sitt jobb innan!!! Blir väl en runda på Köpstan också!!

Babysimmet i går gick verkligen jättebra! Elsa dök i hela 5 sekunder ( den enda i hennes grupp :). Det kändes som en evighet som mamma. Men skruttis verkade gilla det! Så nu kommer det bli privatlektioner även i simningen!! Vet inte vad vi ska göra åt detta A-barn.. hahahha..

Tillbringade hela eftermiddagen i Trekanten i går. Lekte med kusinerna, käkade middag och det blev en promenad som slutade med att Agnes var med om en cykelolycka och Elsa hatade hela resan, så konstant skrik om man inte bar henne. Men det blev premiär för första glassen i alla fall!!! Gott det!!

Nu håller lillfisen på att bryta ihop på filten. Hon är frustrerad för att hon inte kan krypa än!!
Ha en bra dag vänner!! KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar