måndag 4 april 2011

Hur svårt kan det vara...

.. Med nyinköpt tvättlina till vindaren gick vi ut hela familjen i dag. Nicklas med Elsa i selen. Vi tog ner den gamla linan och skulle ju bara sätta i den nya så våra nytvättade lakan kunde hänga ute. Alltså, vem har uppfunnit denna korkade vinda där det tydligen inte går att sätta i någon ny lina. Vi håll på både Nicklas och jag i omgångar, men det gick verkligen inte. Vår tvättvinda ser nu ut som en vinda som Familjen Taikon skulle kunna ha. Den pekar rätt upp.. Vi både skäms och gapskrattar varje gång vi nu går ut på altanen och ser denna misära grej. Ja, ett litet lantproblem som har blivit en stor sak här i Vassmolösa nu. =)


Som ni ser har vi kommit långt med vardagsrummet i alla fall. Nästan klart. Bara listerna som ska få sig en liten strykning till sen är det bara att flytta in igen. Förutom att fönster ska putsas och soffbordet ska målas. Men SNART!!! :)Medan Elsa tog sin förmiddagslur njöt jag lite extra av att koppla av på altanen. Nya mama, lite kex och bara vara helt själv är underskattat=) Nicklas har ju varit ledig i dag, men han har verkligen varit flitig med målandet, min duktiga man!!!Vi invigde också kvällmiddagen på altanen!! ÅHHH, nu känns det att det är VÅR!! Hur lycklig blir man inte bara man tänker på det!!! Älskar denna tiden då det blir varmare och ljusare för varje dag!!!!

Förresten så hängde vi upp lakanen på väldigt hängiga linor på vindan. Så i natt sover både Elsa och vi i rena och härliga lakan. Det lukar sååå gott och det är lyx!!!


I morgon är det babysim!! HURRA!! Roligt och mysigt. Är så nöjd med Stufvenäs, både vi mammor och våra barn kan verkligen njuta av hela spa-atmosfären!! På eftermiddagen kommer mor och far. Pappa ska hjälpa mig klippa träden :)


Hoppas ni har varit ute och njutit av våren i dag vänner!! Det har varit ljuvligt skönt!!

Tjing tjing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar