måndag 18 april 2011

En unge i minuten..

.. sitter och tittar på detta härliga program. Varje vecka bli det att jag tänker tillbaka på min förlossning och hur j-la jobbigt det var, men helt underbart när vår Elsa kom till världen!!! Ska spara er från att höra min förlossningversion, men kan väl i mildra drag säga att 3 dygns värkar och 28 timmar på förlossningen innan hon kom var det värsta jag varit med om men som ALLA säger även det BÄSTA såklart!!!

I förmiddags hälsade jag på mitt jobb!! Barnen verkade lika glada att se mig som jag var att se dom!! Ska börja jobba redan i augusti, Nicklas kommer gå på pappaledighet då. Känns lite stressande att det bara är 4 månader kvar!! Men eftersom jag älskar mitt jobb så kommer det nog bli bra när jag väl är på plats! Men det är ju hur härligt som helst att vara hemma med sin lilla skrutt!!!


Har äntligen bytt däck och tvättat bilarna i dag. Välbehövlig tvätt måste jag säga. Var inne på pappas jobb och fixade. Blev att pappa följde med hem och grillade med oss!! Även Eva och Elon dök upp en sväng. Fick goda kakor av svärmor!!


Jag min lilla hurtiga människa ( öhh ) har faktiskt sprungit i kväll!! Alltså, detta hör verkligen inte till vanligheten. Men det behövs. Jag vill bli av med de där extra "gravid" kilona ( skyller på att de är gravidkilon istället för fikakilon) till sommaren. Så nu jäkla ska här brännas fett!!!!! Jag har blivit fin i håret i kväll också!! Min kära man har klippt mitt fälliga hår så nu är jag som en ny människa.. haha Nyklippt och nysprungen =)Hur stor är inte vår tjej så säg??? Ett riktigt A-barn.. =)


Nu intar jag snart sängen!! I morgon är det babysim och då ska här dykas och plaskas!!


Vi hörs vänner! God natt!!!

2 kommentarer:

  1. Men himmel! Står mosterns tjejja nu???

    SvaraRadera
  2. jajamen!!! nu står hon:) men dock bara korta stunder. men ändå... :)

    SvaraRadera