lördag 9 april 2011

akuten, grillning och Katie !!

Ja, den här dagen har verkligen varit upp och ner. Vaknade i morse med samma magsmärtor så bestämde mig för att ringa sjukvårdsupplysningen och de skickade mig till gynakuten. Väl där inne kunde de konstatera att det var en systa som gått sönder. Det kan tydligen göra asont och man har ont ganska många dagar. Blev hemskickad med lite piller som jag ska snapra på =) Nu är det mycket bättre som skönt är. Gör fortfarande ont, men det är ändå något jag kan leva med.


Har grillat hamburgare ikväll. Alltså, hur gott är det inte med grillat. Allt smakar så mycket bättre från grillen. Nu käkar lillfisen sin kvällsvälling och ska snart sova. Vi väntar på att kl ska bli 21.00. The Kennedys börjar på svt1 med Katie Holmes och Greg Kinnear i huvudrollerna som Jackie och John F. Jag tror grymt mycket på denna miniserie och Nicklas får så glatt titta han med=) Och hur snygg är inte Katie som moderiktigta Jackie??? Tydligen ska kläderna i denna serie vara något extra!!!
I morgon ska det fixas till tusen på Tingshusvägen. Vardagsrummet ska få sina möbler igen, städning av nedervåning, altanuppfräschning och påskpynt är några av sakerna på listan som ska bockas av =)

Go´kväll alla där ute. Kramar till er från oss på landet!!!

3 kommentarer:

 1. Hallo där!
  Härligt att du mår bättre och att tabletterna verkar.Skönt att man nu kan vara ute lite och främst grilla. Vi har inte gjort det ännu men det blir nog snart. Har ni mycket för er på onsdag eller har ni tid med moster Ia? Måste se ert vardagsrum och naturligtvis få träffa er. Kramisar Ia

  SvaraRadera
 2. Hej moster=)
  Ja, visst är det härligt med grilsäsongen! Det bästa=) På onsdag ska vi in till stan är det tänkt men hur har du det på fredag??? Kramar från oss

  SvaraRadera
 3. Hej där!
  Fredag blir bra, om ni har tid? Vi hörs kramisar Ia

  SvaraRadera