onsdag 6 april 2011

Kom igen nu..=)

Nu får ni alla läsare komma igen lite. Av 75 läsare igår var det 0 kommentarer!! Jag vill ju veta vilka ni är och tycker det är så roligt att få lite respons av det jag sitter och skriver. Snälla, skriv en liten kommentar nästa gång ni är inne på bloggen. Det skulle uppskattas mycket av mig!! Trevlig onsdag på er vänner!! Lill-lördag = utgång för er under 25!! För oss andra är det ingen skillnad. Eller jo, det är ju Greys anatomy på tvn så lite extra lyx även för oss.. haha.. KRAM PÅ ER ALLA DÄR UTE!!!!!

9 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Mycket dåligt av oss! Fast jag är lite bra. Jag kommenterar ju på facebook i alla fall;-) tilda

  SvaraRadera
 3. Bra där Tilda!! Men så mycket roligare här ju =)

  SvaraRadera
 4. Varför tog de bort min kommentar????

  SvaraRadera
 5. Vems kommentar?? Jag tog bort min egen som jag gjorde för att testa i fall det gick. Tog jag bort någon annans var det inte alls meningen. Skriv igen vetja =)

  SvaraRadera
 6. Nu kan jag!!!! Jag skrev att det var härliga bilder igår. Vad händer idag? Ha en bra dag och många kramar.<3

  SvaraRadera
 7. Jag brukar komma in och läsa några inlägg på samma gång, och försöker lämna en kommentar när jag hinner! :) TACK för påminnelsen om Greys!

  SvaraRadera
 8. Jag brukar följa din mysiga blogg :) är så kul att följa nån med barn nästan i samma ålder... ni verkar ha det underbart i ert fina hus, blir lite avis då jag spenderar mina dagar i en lägenhet i Stockholm...kram Petra (från skoltiden)

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att ni nu har lämnat en liten kommentar!! Och jättekul att ni tycker om att följa oss i vår vardag!! Kramar till er alla!!

  SvaraRadera