måndag 11 april 2011

Bullbak och trädgårdshäng!!

Nu är frysen full med goda bullar!! Mormor kom och lekte och myste med skruttis så jag kunde i lugn och ro baka mina bullar. Tycker det är superkul att baka, men tiden finns lixom inte riktigt plus att har man fika hemma fikar man oftare =)Visst ser dom goda ut???

Sen kom kusinerna och moster också och hälsade på. Har lekt i trädgården hela högen. Springtävling ( som jag motvilligt erkänner att syster vann ), bolltrick och jag räfsade också lite. Blev middag också i form av ugnstekt falukorv med pasta. Ingen gormét mat men det gick ner =) Jag har nu tagit kvällsduschen och Elsa sover. Dags för lite vuxentid i Vassmolösa som förmodlingen bli soffmys och vika tvätt!!!Lovade ju er en lite titt på hur altanen blev. Vi tycker det duger så länge. Har en sittplats i alla fall där vi kan äta all grillad mat framöver.. haha..

I morgon är det simning på Stufvenäs som gäller. Ullis ska följa med och det är första gången vi ska dyka! Få se vad lillfisen tycker om det... Hoppas på att vi får till lite bilder också. I så fall dyker det upp på bloggen i morgon eftermiddag =)


Vi hörs ni som vill!!! Ha en bra kväll!! Tjing tjing.

3 kommentarer:

  1. hej där!!!Smakade jättegott med nybakta bullar o jag kommer så gärna o myser/leker/gosar med Elsa.Kram från mormor.

    SvaraRadera
  2. Farmor då??? Hon längtar också efter ELSA och er!!

    SvaraRadera
  3. Porten i Vassmolösa är alltid öppen så FARMOR är välkommen när som!!!!

    SvaraRadera