måndag 25 april 2011

Tidig morgon!

Ja, jössös vad lillfisen ville gå upp tidigt i dag. Klockan 6 tror jag närmare bestämt hon var! Men i vanliga fall brukar hon somna om ganska bra vid den tiden, men icke i morse för hon skulle ju givetvis bajsa! Så hela familjen har legat och gosat i sängen ( efter blöjbyte ) ett bra tag. Glömde visst köra ut soptunnan i går så mannen i huset fick också gå upp tidigt för att köra ut den. Han hämtade reklamen samtidigt så vi har legat och läst den ( även Elsa ) och sen frukost så klart!! Nu är resterande av familjen ute på promenad. Går man upp kl 6 så blir man ju trött efter 2 timmar så Nicklas passade på att få sig lite motion och jag är väldigt glad för det för då får jag någon lugn och skön timme för mig själv!!!


Dagens projekt är att hämta sten hos Nicklas bror Jonas. Vi ska påbörja vårt trädgårdsland. Vi ska mura en liten stenmur runt landet så dels landet kommer upp en bit från marken och om vi lyckas så blir det också en snygg detalj och en inramning av landet!!! Eftermiddagen lutar nog åt att åka in till MAXI för storhandling! Känns som det är tomt i alla skåp på Tingshusvägen just nu. Tur att vi ätit borta hela helgen=)


Bjuder på ett gäng bilder från gårdagens kalas!!!!En rosa tårta såklart!!!


Söta Ebbe!!!


Födelsedagsbarnet!!!


Moster tränar Elsa på att lära sig gå =) Roligt att vara i Trekanten, för där finns det så många roliga grejer man får testa!!!


Hoppas ni får en härlig annandag påsk vänner!! Njut av det fina vädret!!

KRAMAR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar