torsdag 14 april 2011

Sicken torsdag!!!

Jajamen. Ett helt gäng morsor har varit här i dag. Närmare bestämt Katrin, Tilda, Maria G, Mia Ö och syster med Ebbe och Agnes och såklart alla söta bebisar! Som inte är bebisar så länge till. Dom har blivit så stora dom små liven och tiden verkligen gå så fort!! I alla fall, vi hade pajkalas med 3 goda pajer, sallad och bröd. Och till efterrätt hade jag gjort Rocky road cupcakes. Jag är väldigt nöjd med resultatet måste jag säga.. :) Och fina blev de med ( det är faktiskt mina ni ser på bilderna.. haha ).Och som vanligt hade vi det jäklans trevligt, massa mammasnack om både barn och allt annat som hör till mammalediga mammor =) Hade ju tänkt få med alla barn på en och samma bild. Men det är lättare sagt än gjort. Det är alltid någon som sover eller är grinig ( denna dagen var det Elsa) eller så ska det ätas=)Ullis tog med sig Elsa hem i eftermiddag. Det innebar att jag fick ett tyst och lugnt hem för mig själv. Vilket resulterade i att jag stökade undan disken från dagen, dammsög huset och faktiskt bara satt och njöt av tystnaden en stund i fotöljen!!!


Elsa och jag har haft en riktig tjejkväll. Nicklas är på hårvisning på Slottet och är inte hemma förrän sent. Men Elsa har badat, vi har busat och myst. Nu sover min lilla skatt gott i sin säng och jag får ytterliggare än stund för mig själv. Hör ni vilken lyx... haha..


Go´kväll mina vänner! Nu ska jag dricka te och softa framför tvn.!!

KRAMAR FRÅN VASSMOLÖSA!

4 kommentarer:

 1. Tack för en supertrevlig dag! Dina kakor var verkligen goda!!! Hoppas vi träffas snart igen! Stor kram till er! /Maria & Isabella

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina cupcakes!!! Ser jättegoda ut. Mysigt med mammafika...Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för goda fikan! Supergoda cupcakes!
  /Systra di

  SvaraRadera
 4. Tack Lisa!! Jag blev väldigt nöjd med dom.. haha..

  Tack Maria och sötbella!!! Vi måste göra om det snart igen!! Många kramar till er!!!

  SvaraRadera