fredag 15 april 2011

Solen skiner, himlen är blå..

.. vad det är skönt att leva då.. lalalala..


Jag hoppas verkligen att alla som kan är ute i det fina vädret i dag. Här i Vassmolösa har vi redan hunnit med en fika med moster Ia ute i det fina vädret. Elsa har så klart tagit sin förmiddagslur i vagnen och nu sover hon igen skrutten och jag har ätit lunch på altanen. Blev sittande här i solen med datorn i knät och ta det bara lugnt. Oerhört skönt, annars försöker jag alltid hinna med en massa när Elsa sover, men känner att va fanken, vad kan vara viktigare än att sitta och sola sig i dag??? INGET!!!! =)


I kväll blir det givetvis grillat, närmare bestämt Kyckling. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på till bara. Har varit sugen på rösti länge så kanske att det få bli det till. Vi få la se. Har tagit mig i kragen och beställt ved i dag också. Så nu kommer det hem 8 kubikmeter i juli någon gång. Vår förra hyresvärd Janne kommer och leverar detta!! Kanon kanon. Mycket man ska tänka på när man har hus=)En cool tjej i vagnen med ärvda västen från Agnes!! Yoo vänner=)Ingela och Elsa spelar fotboll för fulla muggar!!! Kanske fotbollsproffs hon ska bli???


Trevlig fredag på er alla!!! Nu är det HELG!! JIPPI!!

2 kommentarer:

  1. Trevlig helg! Vilken underbar väst - Alicia har ärvt något liknande, dags att plocka fram den nu!

    SvaraRadera
  2. Tack detsamma Kattis!! Ja, men när det är sånt här härligt väder är ju väst perfekt!!! Hoppas ni mår bra både du och Alicia!!! Kram

    SvaraRadera