måndag 30 januari 2012

Söndagslunk och nu feber...

Oj vilken härlig helg det har varit. Kändes att jag behövde en sån där helg där allt bara flyter och man gör det som bara faller en in. Gårdagen spenderade vi i Bergkvara. Blev en fika hos moster och middag hos fina föräldrarna. Fick ett sms när vi var där nere om att det var två Nybrobor som var sugna på att komma på eftermiddagsfika. Underbart med spontanbesök och mycket uppskattat. Till de nybakta frallorna blev det en hel del prat om dagis, bröllop och allt där emellan. Walter och Elsa är så söta ihop och de leker på bra tillsammans. Elsa var dock på lite halvdåligt humör emellanåt men kanske inte så konstigt. Hon vaknade nämligen i natt med feber igen. Det var bara 1,5 vecka sen hon var sjuk sist så det känns verkligen ganska jobbigt om det ska vara såhär hela tiden... 


Elsas största intresse just nu är att måla!

Så Nicklas sista 2 pappalediga dagar innebär att pyssla om en sjukling här hemma. På onsdag börjar han jobba igen och då börjar verkligheten... Det känns så i alla fall =) Men det lutar ju åt att Elsas första dagisdag innebär VAB. 

Go´kväll vänner! 2 kommentarer:

  1. Hej älskade vän! Får svärmor vara nyfiken och fråga bröllop?? Elsa och Walter eller???
    Massor med kram

    SvaraRadera
  2. Hahaha.. Ja deras bröllop ligger nog närmre än N och mig! Med det bröllopet vi pratade var Katrins och Ted. De håller på att planera sitt till sommaren. Så du kan förstå hur avis jag är=)

    Kram kram

    SvaraRadera