tisdag 31 januari 2012

Nu är den beställd..

Bokhyllan som Elsa ska få i sitt rum är nu äntligen beställd=) Tanken var att hennes pappa skulle bygga en, men vet inte riktigt varför den inte har blivit tillverkad. När det projektet var nerlagt så gick funderingarna på att göra om en gammal tallrikshylla. Men även det gick i kras. Så nu är ritningen skickad till Elsas snälla morfar som har lovat att bygga en!! Med lite andra mått men stilen är densamma som bilden nedan: 


Annars har vi fortfarande en febrig tjej här hemma. Hon är jättepigg emellan åt men sedan får hon febertoppar:( Så Nicklas första jobbdag blir min första vabbdag. Hoppas verkligen att skruttan blir feberfri i natt och att morgondagen är en sån där dag då hon är pigg och vilar upp sig inför dagis på torsdag... Man kan alltid hoppas..=)

Kram på er alla läsare!

2 kommentarer:

 1. Vilken jättefin hylla, var kan vi ohändiga köpa en sån?
  Så duktig Elsa är som sitter på stolen och målar i förra inlägget!! Sitter hon utan att ramla/kasta sig ner eller måste man "ha koll"? Känns långt bort innan Alicia skulle klara att sitta så... ;)
  Kram Kattis

  SvaraRadera
 2. Jag vet faktiskt inte vart man kan köpa en. Man kan ju göra om en gammal tallrikshylla om man hittar en som passar i mått och utseende=) Elsa är jätteduktig på stolen. Visst händer det att hon slår sig men mestadels så klarar hon det fint=) Alicia kommer också fixa det snart.. vänta du bara =)
  Kram

  SvaraRadera