måndag 16 januari 2012

Ny energi och nya tag..

Vi har nu efter en ganska lång paus kört i gång med huset igen. Renoveringen har stått stilla nu över jul och nyår på grund av just att det varit jul och nyår. Men nu är Nicklas i gång med penslen igen=) Inte för att renoveringsprojekten är så stora men en dörr har blivit målad och fönstret i köket har äntligen blivit vitt. Så småningom i vår ska trappen och hallen uppe få sig rejäla uppiffningar. 
I dag kom nya Sköna hem i brevlådan och att sitta och blädddra i den ger mig massor av ideér även om det kanske inte är precis min smak i allt så hittar man bitar som faller en i smaken. 
Inköpslistan i kategorin inredning har börjat växa och den kommer bli betydlig längre ju närmare våren vi kommer=) Men nästa inköp är till sovrummet. Sängen ska få två större kuddar och den ska också få en sängkappa. I stil med bilden nedan är tanken. Fast vårt sovrum går i grått och vitt!Gillar stilen skarpt =)Vår entré ska få en sån här matta.
Vi har en grusgång precis utanför så det blir att vi dra in massor av stenar in i huset. Hoppas att denna kan hjälpa oss med problemet!

Nya lampor till köksfönsterna står också skrivet på listan =)

Elsas första dag på dagis i dag har gått riktigt bra, enligt N i alla fall =) N var med hela dagen i dag och vår lilla tjej hade skött sig och ätit bra. Precis som man ska =) Hon har bara en mamma som är konstant orolig och förstora upp problem som egentligen inte finns.

Hoppas er måndag har varit bra! 
Kram på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar