söndag 15 januari 2012

En helg i naturens tecken..

Denna helgen var från början oplanerad. Väldigt skönt och det öppnar ju upp för spontana och roliga aktiviteter=) I går kom Ullis, Agnes och Smilla till oss. Vi gick en bra runda här i Vassmolösa och vi inspekterade den låånga pulkabacken inför kommande åkturer när snön kommer (snart hoppas vi). Elsa knatade på bra, hon ger sig inte i första taget och hon följer sin stora kusin Agnes som en svans =)På egna ben.. =)


Det var en trött Elsa som slockande direkt efter vår långtur i skogen.
Fick bli en powernap i soffan då klockan var en bra bit efter 16.00. 

I dag fick vi sovmorgon. Vi slog alla upp ögonen när det var ljust ute och klockan var hela 8.30. Underbart =) Fick bli riktig helgfrukost med kokt ägg, färskpressade apelsinjuice och yoghurt med bär och honung! Förmiddagen spenderade vi i vår tvättstuga. Den har fått sig en ordentlig städning och det känns väldigt skönt för det var välbehövt! När Elsa vaknade efter sin dagliga sovning vid 14.00 tiden så åkte vi och hämtade upp hennes farmor och åkte till Ljungbyholms dagis och lekte på deras lekplats!! Vår stora tjej klarar "allt" själv och är en riktig tuffing =) Man kan inte förstå att hon börja dagis nu. Imorgon är första inskolningsdagen. Känns konstigt och för en hönsmamma som jag så är det såklart lite oroligt! Men väskan är nu packad och det är först nu det känns på riktigt. Mest nervös är jag när Nicklas börja jobba. Blir betydligt mer pusslande och stressiga mornar och middag som ska lagas när vi kommer hem och det ena än det andra. Men såklart det löser sig.. Men det är lite ovant minst sagt!


Som ni förstår så har vår helg varit toppen! Synd bara att den går så fort. 
Hoppas ni har haft en härlig helg och att ni har fullt av energi för att påbörja en ny vecka!
Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Farmor måste bara kontra med att det var jätte kul! Tror att farfar blev överraskad och tyckte det var lika kul när ni var kvar och han kom hem efter jakten. Älskar er alla tre! Kram och lycka till med inskolningen. Kommer att bli kanon och när det krisar finns jag.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket för det trevliga sällskapet och den goda middagen!!! Kram kära svärmor!

    SvaraRadera