lördag 28 januari 2012

En bra dag..

Denna helgen har börjat helt perfekt! Ryggen är äntligen bättre och med hotellfrukost med fina vänner och utan barn kunde det inte bli annat än en väldigt bra start! Medan föräldrarna var i väg på frukost och shopping på stan så var Elsa hos sin farmor och lekte! Det blev att hela familjen stannade på sen lunch och fika. Tack snälla "svärmor" för barnvakten och för god lunch! Eftermiddagen har gått i bakningens tecken... Nämligen bullbak! Elsa är väldigt hjälpsam när det gäller allt som har med köksarbete att göra. Tyvärr så blev det inte många bullar av hennes deg. Det mesta åkte in i munnen=)


Kvällsfika!!
Lyxigt med nybakta bullar och en Elsa i säng.


Måste ju berätta att vi såg kändisar i dag när vi var på Stadt och åt frukost. Självaste Markoolio och Benjamin Wahlgren var på plats. Lyckligaste blev Tilda helt klart som är riktigt kändiskåt!!! =) Blev inte så mycket shopping men blev nya bakformar och en ny kokbok på Lagerhaus! 


Nya bakboken "makroner" passade kanon på tavellisten i köket!
Som ni ser på böckerna älskar jag att baka sötsaker=)

Som ni förstår så blir det en lugn hemmakväll här på Tingshusvägen i kväll. I morgon åker vi söder ut till mamma och pappa. Blir ett stopp hos kära moster också då vi ska ner i hennes källare och se om vi kan hitta några fynd=)

KRAM till er ALLA! Så glad att så många tittar in här och jag hoppas att jag kan glädja er och inspirera er med mina inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar