torsdag 5 januari 2012

Alla sätt är bra...

När vädret inte är med oss så får nödplanen sättas in=) Tanken var att vi skulle ut och grilla i skogen i dag med "alla" barnen! Men när regnet inte slutade tappade vi alla sugen. Perfekt å att ha en öppen spis!! Grillad korv, torra och varma barn blev lyckat det med!!!Grillpinnarna har Agnes och Ebbe fixat från trädgården så lite "skogs"känsla fick vi =)

Nu är Nicklas och lämna Elsa hos sin farmor & farfar! Jag saknar henne redan. Det är det konstiga. Man tycker att det ska bli skönt med en kväll på tu man hand med sin älskling men ändå saknar man sin lilla skrutt så fort hon lämnar huset!! Men hon kommer ha det bra och vi kommer nog få en lyckad kväll vi med =)

Mitt jullov börjar närma sig sitt slut och jag har inte haft många "lediga" dagar då vi inte haft något planerat. Helt i min smak. Gillar när det är full fart! Så är det även dessa sista dagar! Imorgon är Lattjoland inplanerat med Elsas bästis Nellie med familj! Vi har alltid lika kul tillsammans så kommer det nog även bli imorgon. 
På lördag fyller finaste Ebbe 5 år så det blir det så klart stort kalas för att fira hans dag!!!

Önskar er alla en trevlig trettonhelg!!

Kram kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar