söndag 14 augusti 2011

Svensktoppen nästa!!

I går kväll firade hela familjen Nicklas sista jobbdag genom att åka in till stora staden och hejja på vår kära vän Martin och hans band Blackbirds i Svensktoppen nästa! Tyvärr gick dom inte hela vägen denna gången ( vann för 4 års sedan, fast med annat band). Men dom var grymma =)
Blev att vi gick och strosade bland allt folk innan och tog oss en varsin glass nere i småbåtshamnen. Elsa är helt frälst i glass, och fly förbannad blir hon om hon inte får smaka hela tiden =)

Herr Palm inleder kvällen med Kalmarlåten =)

Mina finingar !!!Blackbirds in action =)

I dag började vi dagen med lyxfrukost hos svärföräldrarna!! Tack snälla Eva och Elon för mycket goda våfflor =) Sedan fick vi en fixidé om att badrummet nere behöver en upppiffning så in till stan blev det och shoppade massa massa grejer!! =) Så nu håller mannen på att måla lister och foder! Ni kommer få se förvandlingen senare i veckan då allt förhoppningsvis är klart =)

Imorgon är det jobbdag för mig. Min första efter sisådär 10 månaders ledighet. Ska bli fantastiskt roligt, men självklart är det lite vemodigt samtidigt. Men Nicklas och Elsa få har roligt utan mig om dagarna!!

Ha en underbar söndag alla läsare!!! Kramar från en snart arbetande mamma =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar