torsdag 11 augusti 2011

Kändistätt i Kalmar

Fick bli ett stadsbesök i dag med syster och Agnes. Det var defintivt inte bara vi inne i stan. I och med Stadsfesten så var det lite folk i rörelse på gatorna. Och inte bara vanligt folk utan även en del kändisar. Såg Björn Hellberg utanför Dillbergska, han signerade böcker. Ulrik Munter sjöng en trudilutt och signerade sin skiva och Nicke Borg testade soundet på scenen! Så inte behöver jag åka in till kvällen inte. Får bli en lugn kväll med familjen, men imorgon smäller det.

Elsa och jag har förresten varit i väg på en "liten" minisemester =) Eller, vi har varit i Bergkvara i 2 dagar hos mormor och morfar. Får tacka för den fina servicen och den goda sömnen mamma och pappa =)

Gårkvällen avslutadse hos Farmor min. Där hela släkten var samlad. USA-folket bjöd på mexikanskt och familjen Peter Eriksson var nere plus ALLA vi =) Är ju inte allt för ofta precis alla är samlade, så det var verkligen kanonkul! Syns på vädret ( regnade emellanåt) annars hade den årliga kubbmatchen fått avsluta kvällen =)

Kram på er därute!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar