tisdag 22 februari 2011

En dag i mitt liv..

.. enligt Elsa!
8.30 Slår upp ögonen. Mamma ligger och snarkar bredvid mig. Jag får verkligen anstränga mig för att hon ska vakna. Knuffar och ropar på henne. Efter en stund vaknar hon äntligen. Lycka!! Nu ska vi upp och leka mamma.
8.50 Vi går upp ur sängen. Min mamma verkar gilla den där stora saken vi ligger i :)
8.55 Jag läggs i mitt gym. Mamma äter frukost. Hon är en glupsk mamma. Äter innan mig.. hmm Men jag får ligga naken så det är rätt roligt.
9.20 Äntligen är det min tur. Alltid vänta till sist tydligen. Jag mumsar i mig halva min frukost. Bäst att spara lite till senare.
9.40 Mamma hade visst viktigare saker att göra än att umgås med mig. Så jag bli slängd ner i min säng igen. Tur att jag har några slags färgglada flygande saker över mig som jag jag titta på så länge. Men vilken tid hon tar på sig. Ska tydligen ligga här hela dagen.
9.50 Den där gungande stolen blir jag sittande i nu. Aldrig har hon tid för mig. Några leksaker sätts framför mig. Som om dom är roliga. Men jag får väl ändå låtsas att dom går att leka med. Medan jag sitter i den här tråkiga saken ligger mamma och kråla på golvet. Det ser inte klokt ut. Hon är defintivt värd några hånskratt.
10.00 Jag döör av tristess. Börja låta det värsta jag kan (funkar alltid). Mamma tar upp mig ur tråkstolen och leker med mig. Det var på tiden.
10.10 Känner att svälten har kommit till mig. Börja låta lite det funkar tydligen ännu en gång. Maten kommer snabbt. Härligt.
10.15 Varför ska hon alltid sitta ner, latmamma. Men med lite ljud och bökande reser hon på sig. Hon är lättövertalad. Bara man börja låta lite gör hon direkt som man vill.. =)
10.20 Jag får ny blöja och vi busar lite.
10.25 Vet inte vad det är. Men känner att ögonlocken inte riktigt vill hålla sig uppe. Men jag kämpar på.
10.30 Mamma börjar sjunga, betyder alltid att hon vill att jag ska sova. Men jag kämpar på.
10.35 Godnatt.
11.19 Åhh där är dom där fina flygande färgglada sakerna igen. Låter bara lite så att mamma hör mig. Annars är det rätt mysigt att ligga och kolla på dom där grejerna
11.20 Mamma kommer. Vi busar lite sedan går vi ner igen.
11.30 Mamma lägger ner mig på filtar farmför tvn. Bra där mamma. Blöjan tas av och det är riktigt gutt nu.
11.40 Lunch. Käkar och sen bajsar lite :)
11.45 Mamma tar bort bajset och jag får ligga framför tvn igen, naken och leker med leksakerna. Mamma är med hela tiden.
12.10. Äter klart lunchen.
12. 15 Mamma och jag hänger i soffan. Kolla tv och på morsans dator. Jag gilla´t! Sedan ska morsan tydligen äta också. Jag blir sittande i stolen vid bordet med leksaker. Leksaker, när hon sitter där och glufsar. Livet är orättvist. Jag visar ganska snabbt att detta inte är rätt. Börja låta det högsta jag kan. Och vips så lyfter hon upp mig. Tur jag sparade lite av lunchen, för den får jag nu =)
12.30 Båda har ätit klart och nu sitter jag i någon form av stol på mammas mage. Det är rätt häftigt. Känns lixom som att jag är lika stor och kan gå vart jag vill. Dessutom slipper jag se hennes fejs, bara plus med detta!!
13.00 Känner på mig att det snart blir vagnen för min del. Mamma ta fram den tajta, jobbiga, tjocka kroppsstrumpan jag måste ha på mig när vi går ut. Men vagnen gillar jag. Är skönt att sova i den. Och börja känna mig en aning sliten efter all aktivitet här hemma. Så jag gör inte så mycket motstånd men lite bara måste jag göra så hon vet om att jag verkligen inte gillar den där otäcka overallen.
Lär nog inte orka berätta mer sen efter min sovning. Men lägger upp lite bilder som mamma mu har tagit under dagen. Tjing!

2 kommentarer:

  1. Haha vad roligt du skriver!!! Ja det är nog så de ser oss. Synd att det är så långa avstånd. Tror Olivia och Elsa hade gillat varandra! Kram

    SvaraRadera
  2. Haha.. Ja, ibland undrar man =)
    Jättetråkigt att det är en bit mellan oss. Skulle vara väldigt kul att få träffa er=)
    Kram

    SvaraRadera