måndag 7 februari 2011

Ledsna tjejer..


Så här trött blir man av att ha fått två sprutor och blivit jätteledsen. Jag är glad att morfar följde med som stöd för morsan var riktigt blödig och bölade lika mycket om mig..

Dagen kommer i alla fall fortsätta så att projekt Elsas rum ska bli klart. Ramarna ska målas en gång till och lamporna ska också målas igen. Lamporna ska vara ( syns inte så tydligt på bilden) i turkos, rosa och grön. Alltså inget tyg på dom utan "skalet" ska målas och sedan har vi köpt tygsladdar som vi tror blir kanon. Bilder när det
är klart kommer givetvis upp=)
Vår golvlampa i tvrummet har gått sönder så nu har jag fått idén att köpa en gammal lampa som jag ska måla om.. haha.. ja ni som känner oss här i Vassmolösa är detta rätt typiskt oss. Göra själva och göra om=) Men i mitt huvud kommer det bli kanon. Så nu måste jag ut och leta på alla secondhand affären i närheten efter en golvlampa i trä som är lite "bullig". Svårt att beskriva, men när jag hittat den så ska jag visa=)
Eftermiddagen kommer annars gå åt till att skruttan ska må bra och vi hoppas att hon slipper febern och alla andra krämpor från sprutorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar