torsdag 3 februari 2011

Fullspäckad dag i Vassmolösa!!

Det gillar vi skarpt! Nu på förmiddagen blir det mammafika. Maria G och Maria Ö kommer med sina små solstrålar, Isabella och Ebba. Katrin och Walter och Tilda och Nellie skulle också kommit men både Walter och Nellie är sjuka. Skickar många kryapådej-kramar till dom!! Systra mi och Ebbe och Agnes dyker också upp. Ebba och Agnes ska leka med Elsa och mig hela eftermiddagen.. Mys mys mys tycker vi.. eller kanske snarare bus bus bus.. =)

Jag håller på att dona lite i köket.. Äppelpajen står i ugnen. Det blir alltså äppelpaj och vaniljglass till fikat idag. Tips på den goda pajen jag gör i dag så kommer länken här: www.appelpaj.se/knackig-appelpaj-med-havregryn/

Till kvällen kommer Nicklas bror Mattias och far Elon. Både ska klippa sig, sen ska Elon hjälpa oss lite med duschen uppe. När man skaffat sig hus plus att det är ett gammalt hus är det alltid något som behöver fixas och donas med=) Men vi tycker det bara är kul. Nu är ju Elsas rum klart, vårt sovrum fick en snabb makeover när vi flyttade in. Det går sakta men säkert framåt. Nästa projekt är hallen nere. Det blir nu till våren då det blir lite varmare ute. Där ska det totalrenoveras. Nytt golv, panel på ena väggen, dörrar ska fixas med ( det är gamla dörrar så de ska renoveras upp de också) bland mycket annat!!

Nähä nu får jag nog ta tag i mitt egna utseende om inte gästerna ska bli skrämda när dom kommer.. haha..

Tjing tjing..

1 kommentar:

  1. Tack Therese!

    Vi skulle även uppskatta ifall du skrev en liten recension om vad du tyckte om äppelpaj receptet på Äppelpaj.se.

    Mvh
    Äppelpaj.se

    SvaraRadera