lördag 12 februari 2011

Jag ringer på fredag...

..så ses vi på lördag... lalala.. Har vaknat på ett strålande humör, trots att vi haft en dotter som sovit väldigt oroligt i natt och vaknat och varit ledsen. Är inte likt henne, så vi hoppas verkligen att det var en tillfällighet. Men på tal om Sven-Ingvars gamla klassiker, så ringde jag min kära mor och far i går och tänka er. De kommer hit i dag=) Tanken var att Elsa och jag skulle ta en tripp till Bergkvara. Men min älskade Nicklas krockade med vår lilla blå pärla i går. Det hände inget med någon förare. Det var en såkallad "korsningskrock" typ. Det var ju helt fullt den andra bilens fel=) Men bilen blev lite skadad på bakhjulet. Så nu har vi vara en bil.

Gårdagen spenderade vi i Mörbylånga på dagen. Elsa lånade Stellas fina rosa häst. Hon gillade den skarpt. Tyckte det var skithäftigt=) Tyvärr sov Stella när jag väl kom ihåg att jag hade kameran med mej:(


Efter ölandstrippen åkte vi till Trekanten. Elsa lekte av sig med sin moster och jag kände mig en aning överflödig. Agnes och Ebbe hade en kompis hemma så dem såg vi knappt röken av=) Men jag blev bjuden på god fredagskäk ( fläskfile och pommes). Men fy attans vilket väder det var. När vi skulle köra hem såg man typ inte vägen. Körde väl i si så där 4o km/h. Men hem kom vi och det är viktigast. Nicklas var på oerhört dåligt humör (var ju förståeligt), men eftersom vi har världens bästa "muntra-upp-dej" tjej hemma så räckte lite mys och lek så blev det bättre=)

Det fina vädret hade jag tänkt utnyttja i dag genom en liten promenad. Men jag glömde ta ut vagnen ur i bilen i går och i dag hade bakluckan frusit fast. AHHHH man blir ju sååååå less på dessa bilar. Det enda jag kräver är att de ska fungera, köra från a till b och typ gå att öppna dörrarna. Men tydligen är det för mycket begärt.

haha.. kanske inte låter som jag vaknat på gott humör, men det har jag faktiskt=)
Nu ska jag hänga lite tvätt, Skruttan sover redan igen.

Ta vara på dagen vänner!!!

2 kommentarer:

 1. Hallo där!
  Vilken tur att det inte hände Nicklas något. Fy, vilket väder det blev igår. Det måste varit en riktig Ölandsfåk när han körde hem från Färjedstaden. De är inte att leka med :).

  Hälsa så gott och kramar från moster Ia

  SvaraRadera
 2. Ja, usch vilket väder. Man ska stanna hemma då om man är smart. Men tyvärr saknar väl jag en och annan skruv för ut i ovädret skulle vi =)
  Vi syns nästa söndag. Det ska bli jättekul!!
  Kram kram

  SvaraRadera