tisdag 15 februari 2011

Morgonpigga??!!

Japp, Elsa ville väldigt gärna träffa sin pappa i dag på morgonen så hennes små ögonlock gick upp vid 7. Hon vaknade på sitt bästa humör så det går bara inte att ens bli lite besviken på att man inte fick sova längre. Men vi ska inte klaga. Hon vaknar ju bara 1 gång per natt och somnar snabbt om igen. Men får nästan alltid hämta henne i sin säng vid 5 tiden. Och i natt så har hon typ rullat närmare mig hela tiden och jag flyttar närmare Nicklas. Så när vi vaknade låg vi allihop i en 90 säng=) plus att katten också har klämt in sig mellan oss=) Det är familjemys det.. haha..

Men nu sover hon såklart igen och tanken är väl att jag antingen ska plocka iordning här hemma eller också sova en stund till. Men istället sitter jag här=) I dag ska vi till Trekanten och hälsa på kusinerna. Mormor kommer och hämta oss ( är ju strandsatta) och det blir helt klart massa bus.. JIPPI!!!

Bjuder på en underbar bild från i morse. Mamma vill gosa, barnet ser inte alls lika intresserad ut av just denna syssla=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar