fredag 11 januari 2013

Skönhetssömn??

Sömn är det något det har varit ont om denna veckan. I början på veckan fick Elsa magsjukan mitt i natten och sen efter det så har hon sovit oroligt. Men i natt blev det äntligen en hel natts sömn.. Ja, förutom de där tre gångerna jag är tvungen att gå upp och kissa. Helt sjukt jobbigt att vakna och vara kissnödig hela tiden. Det är ju nu innan bebis kommer som vi mammor ska vila upp oss så vi orkar med alla vakna nätter med pigga bebisar. Kroppen fungerar oftast väldigt häftigt tycker jag, men just i detta fallet så brister den en aning!! 
Min kära sambo har varit hemma hela veckan med skrutt, men i dag är det min tur. Hon är pigg och har varit i någon dag men fjompig som man är så ville vi att hon skulle ha en vilodag så hon är redo för dagis nästa vecka. Sen äter hon ju inte direkt några hästmängder så hon behöver äta upp sig också! 
Bjuder på ett gäng bilder på vår prinsessa! 
Ha en bra fredag alla fina läsare!
Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Vad fin hon är, skönt att hon mår bättre nu!
  Ha en bra helg!
  Kramar Sara & Klara

  SvaraRadera
 2. Så härligt att sessan börjar att bli pigg igen. Härliga och goa bilder. Det värmer Farmors hjärta att se. Längtar så efter att få känna hennes små armar kring halsen i en kram. Tänk nu går det snart till att lille prinsen kommer. Ja du Tessan det är mycket vi kvinnor ska gå igenom. Tur att vi får betalt för mödan. Passa på att vila när Elsa sover. Ha en bra dag i snövädret. Kram på dej/Eva

  SvaraRadera
 3. Ja det är verkligen jätteskönt att hon är piggare!
  Är ju det värsta som finns när dessa små luv blir sjuka!!
  Kramar till er!!!

  SvaraRadera