torsdag 3 januari 2013

Den kan vara hittad..

Ja, jag menar mattan till lekrummet. Har ju letat ett bra tag nu efter en ny passande matta till det något uppiffade lekrummet. Så i dag så kan det har hänt. Elloskatalogen låg i brevlådan dagen till ära och jag har nog hittat den perfekta! Grejen är ju lite att vi vill inte lägga hur mycket pengar som helst på en matta som vi vet kommer att smutsas ner ganska ordentligt dagligen, men vi vill ju såklart ha en väldigt snygg en =) Får väl tänka på saken över natten. Men det lutar helt klart åt en liten nätshopping imorgon!!
Dagen har annars varit sådär mysig. I förmiddags kom mina kära mostrar hit och lekte järnet med Elsa. Fika blev det givetvis, dock något misslyckade cupcakes, men de gick ändå att äta =/ Efter att ha hunnit kika en hel del på skidorna så åkte jag och skrutt in till Ikea för att möta upp fina vänner och för lunch. Känns så onödigt på något sätt att laga mat innan man åker dit. Blir ju dyrare att äta hemma... =) Våra två tjejer röjde till tusen inne på ikea så det var något bittra och sura mammor som lämnade varuhuset. Men väldigt nöjda donnor!! =) 


Bild tagen på nyårsafton.
Min fining och jag!

Nu är det ryggläge i soffan som gäller. Det börja kännas att magen blir större och större för krämporna kommer smygande såhär på kvällskvisten.

KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar