måndag 10 december 2012

Måndagssyssla..

Trots att både lussekatter och saffransbullar har bakats tidigare så är frysen precis tom. Vet inte om vi fikar ovanligt mycket, men det är mysigt att ta med sig en påse bullar när man ska någonstans så får väl skylla på det =) Men eftermiddagen innebar i alla fall bullbak, närmare bestämt Saffranssnäckor med vanilj- och vit chokladfyllning (måste ju ha lite fika lagom till Lucia). Hela familjen var faktiskt samlad runt degen och drog sitt strå till stacken. Fler mysiga måndagseftermiddagar tack!! 


Mjöl är otroligt roligt att pyssla med!


Elsa gör sin variant av saffransbulle!


Kvällsfika en måndag.
Ja, inte dumt alls!!

Det är inte klokt vad tiden har gått fort nu. Pratade i dag med klassen om hur många dagar det är kvar till julafton och till jullovet. Förstå 14 dagar till jul och 9 skoldagar tills lovet! Trots detta så känner jag mig inte alls stressad. Har några julklappar kvar och såklart en hel del julgodis som ska göras. Men mest av allt njuter jag av julstämning och mys med finaste familjen. 

Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Vilken liten koncentrerad tjej. Ja visst går tiden fort, men säger som du...allt ordnar sej till det bästa när tiden är kommen. Kram S-mor

    SvaraRadera
  2. Va mysigt!!! Känner som du, visst har en hel del att göra, men kan ändå lyckas att njuta av tiden, härligt!!
    Stort Grattis till bebben i magen:-)
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det skönt att kunna slappna av lite!? =) Julen kommer ju oavsett!
      Tack så mycket. Ska bli så mysigt med en ny familjemedlem!
      Stort grattis till er också. Tyra har berättat att hon var tärna!! =)
      Kram

      Radera