torsdag 27 december 2012

Veckorna rullar på..

Det här med andra graviditeten.. Vet inte om det bara är jag, men gud vad tiden går fort. Ena stunden är man i vecka 12 sen säger det bara svisch så är man i vecka 27. När jag väntade Elsa så var vi noga med att ta kort med jämna mellan rum men nu tror jag att vi enbart har 2 kort på magen hittills. Men det är väl så. Första barnet så har man all fokus på det. Jag gick in och läste olika forum hur andra hade det i samma vecka, om det skulle kännas så där konstigt i magen, är det normalt att det trycker här och där och så vidare. I och för sig så vet man att ALLT är normalt nu.. och så har vi ju redan en tjej som tar väldigt mycket  tid. Men jag hoppas verkligen inte att detta gör mig till en sämre mamma till bebis 2 eller??? 
Vi fick i alla fall till en julbild med bebismagen. Vecka 26 och tjock!! =)Undra hur stor jag är i v 36 egentligen??!! 


Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Känner igen det där... Tiden rusar iväg! Och ja, magen växer betydligt snabbare den här gången. ;) När jag tittar på gamla bilder och jämför nu så är jag betydligt längre gången nu enligt min mage än vad jag är på riktigt. Pust.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jag med!! Lite läskigt att vara så stor redan tycker jag! Haha... Hoppas allt är bra med er? Vilken vecka är du i Kattis?
   Kramar

   Radera
 2. Du är så fin Tessan med din "lilla" mage, och jag vet helt säkert att du kommer att bli en helt underbar mamma till bebis två också. Stor Kram S-mor

  SvaraRadera