fredag 14 december 2012

Julkort och paketinslagning..

Ljuva ljuva fredag!! Tidig dag på jobbet betyder snabbt hämta skrutt och hem och mysa. Planen i dag var julkort. Insåg att de skulle postas senast på söndag vilket innebär att de måste göras i dag och i morgon. Jag hoppas att de blir fina så släkt och vänner blir någolunda glada när de dimper ner i deras postlådor. Har ju givetvis en duktig tjej till hjälp som fick smak för det här att limma. Första gången hon kommit i närheten av detta spännande föremål och faktiskt så var hon duktig och höll sig på sitt papper! Ja, hon är en pysseltjej ut i fingertopparna hon!!


På gång..


Fokus på sin uppgift!

Har även hunnit med att slå in de första paketet dagen till ära! Var inne i stan i onsdag med mannen min och julhandlade. Nästan alla paket är köpta och vi hade en jättemysig eftermiddag med fika och hålla handen.. Ni som har småbarn förstår vad jag menar, det är ju inte så ofta man kan gå i lugn och ro direkt =) 
Nu lagas här mat och Elsa äter russin framför bolibompa. 


Kram på er!

1 kommentar:

  1. Ja hon är verkligen pysslig. Vi har varit och handlat lite klappar i dag, men är inte färdiga. Men å andra sidan är det ju inte jul än.... Kram på dej från S-mor

    SvaraRadera