söndag 2 december 2012

Julbak och julskyltning..

Kan det bli bättre än att första snön kom lagom till 1:a advent.. Detta härliga vinterland ökar verkligen på myskänslan tycker jag!! =)
Denna dagen har vi enligt tradition tillbringat med fina syster med familj. Det stora julbaket med pepparkakor och lussekatter är nu klart! Väldigt duktiga barn detta året måste jag säga. Hälften av degen blev i alla fall riktiga pepparkakor även om en hel del gick raka vägen ner till magen.. =) Är förstås en otroligt mysig dag med massor av skratt, lite tårar, glögg och julmusik!!! Vi packade sedan in oss hela ligan i två bilar för att bege oss till stadens julskyltning. Hade dock kunde varit lite mysigare om det inte snöade så mycket! Men vi fick några ärenden gjorda och till Elsas stora glädje så träffade vi ju Tomten.. Vår lilla tjej är minsann inte ett dugg rädd och det blev till och med en stund i tomtens knä!! 


En fokuserad Elsa!!


Ibland får mamman hjälpa till... =)


Elsas fina kusiner!!

Nu har fötterna snart blivit varma igen med en stund framför brasan.. Glömmer från varje år hur kallt det är på julskyltningen. 
Hoppas er 1:a advent har varit fin!!
Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Här blev det inte någon julskyltning i år, men en fin stund på slottet i går. Köpte en liten Tomte till Elsa med Islandshår. Annars mycket fint att titta på. Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Det var kanske inte det perfekta vädret igår heller.. Men vi gav oss inte =).. Slottets julmarknad burkar ju vara såå fin så förstår att ni åkte dit! Kram

    SvaraRadera