lördag 21 maj 2011

Sommarvärme!!!

Vilket underbart väder det har varit i dag!!! Elsa och jag har varit i Bergkvara större delen av dagen!!! Kalas hos min söta farmor och mys hos Elsas mormor och morfar såklart!!! Var nere i farmors källare i dag! Det finns verkligen ALLT där!! Fick med mig två gamla flaskor och 5-6 stycken lerkrukor!!! Så nu är vår fina "växthörna" klar på altanen. Vad tycker ni??? Nicklas och jag är i alla fall oerhört nöjda. Kommer väl bytas ut lite krukor och växter framöver!! Men vi är snart i mål!


Kvällen har innehållt grillning, familjemys, plantering av tomatplanter och vattning av rabatter! Är så roligt nu när vi har vår fina kamera, blir så vackra bilder på vår vackra dotter!!! =)Duktiga kryp-Elsa!!!

Nu är pappan i huset ledig 2 dagar. Så vår helg börjar nu kan man säga!! Hoppas på fortsatt fint väder och massa familjemys och häng i trädgården!! Vi har blivit riktiga trädgårdsmänniskor nu när vi skaffat hus =)

Go´kväll vänner!!!!

1 kommentar:

  1. Åh, vad fint! Ni är så duktiga att få till det.
    Själv har jag varit innomhus och städat och fixat med nya vita gardiner. Hoppas på fint väder i morgon oxå för jag vill lapa lite sol.Kram Eva

    SvaraRadera