onsdag 11 maj 2011

Nya hälsosamma Tessan!!! =)

I måndags körde jag i gång!!! INGA godsaker i veckorna!! Försöka äta någolunda nyttigt och skippa kolhydraterna så gått jag kan!!! Har gått riktigt bra hittills! Jag vet, det är bara onsdag än, men vadå, gäller att vara positiv!!!! Så dagens lunch bestod av en nötfärshamburgare ( rest sen middagen i måndags), ett kokt ägg, keso, massa boccoli och Finn Crisp-multigrain!!! Såklart vatten till det!! Blir ju mycket fika som mammaledig, men ska hålla igen på det nu. Får bli något gott till lördagen och på kalas. Men i måttliga mängder!! Det får ju inte bli omöjligt=) Så önska mej lycka till!!!


3 kommentarer:

 1. Lycka till vännen! Ska försöka vara duktig med i den mån jag klarar hihi. Vi har ju egentligen inte så många extra kilon, vi ska ju bara "fasta till oss lite" så vi inte behöver gömma oss på beachen i sommar haha. Det är klart vi ska fixa det! :) Kramar

  SvaraRadera
 2. Tack Mia!! Ja, men känns som dessa sista kilorna är svårast!! Blir möre för mig imorgon på skivstångspasset =) Hur gick det för dej igår??? Kan kanske behöva färdtjänst hem=)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Duktiga du! Jag kör med stenhårt nu. Hårdträning och GI så gott det går. Måste ju ha lite energi till träningen. Men bort med mammafikor och fram med annanas och vattenmelon istället ;)
  Stor söta Elsa har blivit!
  Lycka till Kram

  SvaraRadera