måndag 2 maj 2011

Familjetid!

Måndag är lika med söndag för oss här på Tingshusvägen! Nicklas är ledig och som vanligt ska vi göra så mycket som möjligt på denna dagen! Elsa har äntligen börjat sova länge på morgonen igen. Kl 8.15 vaknade hon nog i dag! Härligt!!! Förmiddagen spenderades inne på Hansan. Lite shopping till gesällutdelningen på torsdag plus storhandling på BAUHAUS efter det. Skottkärra, spade, murbruk, vattenkanna med mera inhandlades. Nicklas har grävt lite till på vårt land i dag och i kväll hämtade vi grus hos storebror Jonas så nu kan vi snart äntligen börja mura upp vår mur =) Givetvis har vi även haft familjetid under dagen. Blev några riktigt fina bilder på lillfisen när vi lekte uppe i hennes rum. Hon är så duktig nu, kan stå, håller på att börja krypa och gå som bara dän när man håller i hennes händer. Det går alldeles för fort nu!!!! HJÄLP=)
Elsa- den lilla dansösen =)Vilken ryttarinna!!!!

4 kommentarer:

 1. Hej! Vilka härliga bilder. Hon är bara så ljuvlig! Ja fort går det. Har ni barnvakt på torsdag, eller säg till. Kram till er alla tre.Farmor<3

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder! Älskar den översta! :) Ses imorgon! Kramar från Ebba o mig

  SvaraRadera
 3. Mosters underbara flicka.. KÄRLEK!

  SvaraRadera
 4. Mormor: Vilka fina bilder.Ja,hon är för söt. Hon är ju så tidig med allt. Vår sötaste lilla prinsessa.Hon är för GO!!!!!

  SvaraRadera