onsdag 25 maj 2011

Inspiration till hallen!!

Letar lite inspiration till hallrenoveringen!! Vi är rätt överrens, men alltid kul att få nya ideér!!!Vitt plankgolv kommer det bli på hela nedervåningen!!
Träpanel sätter vi upp på den ena väggen. Väggen mittemot där dörrarna är kommer det bli en randig tapet ( tror vi ). Panelen kommer att vara vit och alla foder och lister kommer ev bli i en ljusgrå ton!Det ska byggas en platsbyggd gaderob. Men har lite problem om hur vi ska göra med skorna!! Den här tyckte jag kändes smart och snygg!!! Har velat ha en sittplats också, så varför inte kombinera?!!! =)


3 kommentarer:

 1. Ja, jäklar vad snygga bilder! Skulle ju passa perfekt i ert hus systrami..

  Jag har jättesvårt att hitta inspiration till vårt hus. Vill ha modernt blandat med lite 50-60 tal liksom, och kanske lite lantligt med.. hmm, inte lätt alls faktiskt.. =)

  Pussa Elsa!

  SvaraRadera
 2. Ja, visst var det fint!! Så trist att man bara inte ha hur MYCKET tid och pengar som helst!! Men jag tycker ni börja få det fint nu i vardagsrummet, bara linneskåpet som behöver ny färg =)

  Elsa skickar massor av blöta pussar tillbaka!!!!

  SvaraRadera
 3. Åhhh vad vackert! Bra med inspiration, jag älskar den liggande panelen. Har en vän som ska ha det i en hall och de ska också har randig tapet men ska sätta den liggande... det är ett tips=) En sån pall har jag undra om jag inte ska måla den vit. Ha en underbar helg!
  Kram Katrin

  SvaraRadera