fredag 13 maj 2011

Har ni mammor märkt..

Har ni mammor märkt samma förändringar som jag. Det är inte klokt vad effektiv man har blivit nu när tiden inte riktigt räcker till till allt man vill. Innan klockan slog 9 i morse hade jag redan hunnit hänga upp en tvätt, satt igång en ny tvätt, plockat ur diskmaskinen, dammsugit och dammat samtidigt som lillfisen sprang efter i sin gåstol!!! Hade detta varit en ledig dag ( då jag inte var i stallet) innan jag blev mamma hade jag som mest tagit mig till soffan och kanske fått i mig lite frukost!!!

Men trots min effektivitet i morse ser det redan ut som att en bomb slagit ner på Tingshusvägen 11 igen. Elsas leksaker är överallt, disken sen middagen är bara halvt nerplockad i diskmaskinen, smutsen på golvet har lyckats komma tillbaka och tvätthögen är lika stor. Så morgondagen lär väl börja på samma sätt som denna, helt enkelt i städningstecken!!!


Studio nell hittar ni denna grymma tavla!! Skulle passa rent teoretiskt hemma hos mig!!

1 kommentar:

  1. Imponerad av din energi... Själv ligger jag kvar i sängen vid 9. ;) Alicia har somnat om efter en timmes mys i sängen och jag brukar också somna, hihi.

    SvaraRadera