lördag 17 mars 2012

Vi tar dagen som den kommer...

En riktig fix- och donarlördag har Elsa och jag idag.. Eller kanske snarare jag!! =) Det är Nicklas jobbahelg så dagtid är det tjejerna som hänger! Denna lördagen har i alla fall börjat med fix och bak! Elsa och jag har såklart lekt en hel del på förmiddagen och så har vi tagit oss en tur till lanthandeln för lite handling! Men nu sover skruttan och jag har precis bakat =)


I dag blev det en "hitta på"-kaka! Få se hur resultatet blir...
Fikagästerna som kommer framåt får väl säga till om den inte är ätbar!


En tröttis sover i soffan!

När vi var nere och handlade hade de påskliljor till salu! Kunde inte låta blir att köpa hem =) Så jag har fått fixa med ett litet arrangemang! 



Som jag sa innan, snart kommer familjen Eriksson/Andersson på fika. Till kvällen åker vi till finaste vännerna Tilda & Martin & Nellie! En lördag i min smak!

KRAM

5 kommentarer:

  1. Hej! Bakade sirapskakorna igår, och de blev väldigt goda och sambon som i vanliga fall inte är ett stort fan av kakor åt flera stycken. Jag hittade en oval sinkhink på TGR, super billigt för 30 kr. Tänkte oxå att jag skulle planterat Påskliljor i den. Men glömde ju köpa påskliljerna! Men då grävde jag upp lite fina krokos stånd och planterade där i i stället. Blev rätt sött :). Kakan du gör blir säkert god. Ha en toppen dag. Kram

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att kakan blev god:) hoppas kalaset i helgen var lyckad!!!! Kram

    SvaraRadera
  3. Tyvärr fick vi ställa in då vi blev sjuka. Vi hopps på bättre tur om två helger. Kram

    SvaraRadera
  4. Nej vad trist!! Hoppas ni kryar på er snabbt!! Och hoppas inte födelsedagsbarnet inte blev att för ledsen...
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Tack! Hon blev rätt så besviken, och lite ledsen. Men vi gjorde det bästa av dagen i allefall. Pysslade med lite inbjudningskort till hennes kalas, och spelade lite olika spel. Kram

    SvaraRadera