torsdag 8 mars 2012

Bortglömd!

Städning stod på schemat idag efter jobbet! Skönt att slippa städningen på helgen och eftersom vi i morgon ska på lekdejt i Torsås så var detta dagen som passade oss! Löparen på bordet behövdes tvättas så jag började leta efter en ny i "dukskåpet". Hittade en totalt bortglömd egensydd löpare. Men när jag började stryka så insåg jag att varför jag hade förträngt den =) Den är ju omöjlig att få slät... Men den fick åka på ändå =)


Den bortglömda duken.. Turkos med söta rosor på och vita prickar.
Blev en bit kvar efter att vi klätt om kökssoffan vi har på altanen så det fick bli en söt löpare.
Synd bara att man inte kan använda den.....
Det fina våningsfatet som här används till fruktfat fick jag av kära syster för en massa års sen. En favorit fortfarande!!!Söta söta Elsa!
Ser ut som hon petar näsan på första bilden.. Men egentligen håller hon ena fingret för munnen och säger: ssshyy. Hon gömmer sig nämligen och då måste man ju vara tyst=)

Elsa och jag överraskade mannen i huset i kväll med sconesfika! Var mycket smarrigt och mysigt eftersom vi missar middagarna tillsammans såhär i veckorna!

Nu är det full fart mot helgen som gäller! Den ser vi mycket fram emot eftersom N är ledig och på söndag ska jag få sniffa på bebis =)

KRAM på er alla fina läsare!

3 kommentarer:

  1. Hej vännen! Kan rekommendera att ni köper strykspray. Mycket lättare att få till det slätt plus att det ger stadga. Man lär så länge man lever! Kram på dej! /Eva

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset kära svärmor!!

    SvaraRadera
  3. Hihi, så ljuvlig hon är!

    SvaraRadera