söndag 11 mars 2012

Besökt ön...

I dag var dagen då vi för första gången skulle få träffa söta söta Harry!! Stellas lillebror, Åsas & Martins lille kille =) En väldigt snäll kille måste jag säga och väldigt gosig! Han var för det mesta nöjd och det är inte klokt vad man glömmer fort att dom är sådär små när de är precis nyfödda!!


Söta Harry och fina Åsa!

Var ju givet att vi var tvungna att njuta av det fina vårvädret! Så till Elsas förtjusning blev det lek i sandlådan ( MÅSTE köpa en hem hit) och så bjöds det på glass i solskenet! Supermysigt!!!Trots att det blev en heldag på ön så hann vi ( Nicklas ) med att tvätta bilen i eftermiddag. Elsa och jag busade mest och gungade som bara dän.. Elsa satt nog i sin gunga i en halvtimme.. Hon ville verkligen inte sluta =) 
En underbar dag och ett perfekt slut på helgen!

Hur har er helg varit vänner????


Kram på er alla!!

2 kommentarer:

  1. Va mysigt ni verkar haft det! Här började dagen med frukost och en långpromenad i det härliga vädret. Lilla sessan har gungat och jag har suttit i solen och avnjutit en god fruktsallad. Ha det toppen! Kram

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt nu när solen är framme och det börja bli varmare!! Gungan är mycket bra då vi föräldrar kan ta det lugnt en stund =)

    Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera