onsdag 28 mars 2012

Här var det full fart...

Åhh.. Onsdagar är en av mina favoritdagar. Mycket stor del är för att jag slutar tidigt såklart! Sen brukar Elsa och jag alltid ha roliga saker inbokade på onsdagar.. Så också i dag. Det är skönt när man ha en dag då vi faktiskt hinner träffa kompisar och kunna leka leka leka i stället för att bara hem och fixa middag och därefter dra igång med kvällsbestyren. Så japp.. Onsdagar försöker vi ha fullt upp helt enkelt! I dag var lekdejt inbokad med fina vänner! God fika, mycket tjejsnack och lek och bus var precis vad vi behövde =)

Har hunnit med härlig familjetid ikväll också.. En av Elsas favoritlekar är helt klart när vi byter sängkläder! Då ska hon springa fram och tillbaka genom täcket, leka titt ut, gosa... Hon har väldigt roligt i alla fall =)Full fart ska det vara... =)
Kärleken till denna tjej är obeskrivlig!

Just nu är hon inne i någon form av känslig fas. Det är mycket "mamma" och många kramar. 
Och det är inte många som får komma nära när väl hennes mamma är i närheten. 
Visst är det mysigt, men ibland blir man oerhört frustrerad när man är just den personen som alltid ha en liten Elsa klängande på sig! Dessa faser... =/ 

Önskar er en härlig kväll! 
Kramar till er!

4 kommentarer:

 1. Snart måste hon ju komma in i "mosterärdenbästaivärlden - fasen"
  <3

  SvaraRadera
 2. Haha... Ja den fasen längtar vi nog efter båda två :)

  SvaraRadera
 3. Jag kommer ihåg när ni var i den fasen, gud vad ni var bäst och vad mycket bus vs kärlek det var. Ni är fortfarande underbara mina små syskonbarn.

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är hon bäst denna lilla underbara unge! Kan det bero på att hon har en mamma och pappa som är så fina och goa?? Kärlek till er alla tre./Farmor Eva<3

  SvaraRadera